PATAKUNKKU
pähkinänkuoressa

Fishing Float

Villikalan syöminen on ekoteko

Villikala on vähiten saastuttava proteiinin lähde. Ilmastoteon lisäksi kotimaisen kalan syöminen poistaa ravinteita  vesistämme. Niinpä syömällä kestävästi kalastettua villikalaa, kirkastat kotijärvesi ja suojelet Itämerta. Janne osaa monta tapaa kalastaa, käsitellä kalat ruodottomiksi ja valmistaa mitä erilaisimpia herkkuja. 

Young Romantic Couple

Rentoa oloa, merta ja luontoa

Patakunkun missio on yleisesti kotimaisuus, luonto, rentous, aitous, nautiskelu ja ruoanlaiton helppous.

Ryppyotsaisuus on mahdollisimman kaukana. Ohjelman vieraiden kanssa puhutaan asiasta ja sen vierestä, nauretaan ja ollaan kuin kotona.  Sitä on mukava seurata ruudulta, vaikkei ruoanlaitto olisi ensimmäisenä mielessä.  

Flaming Barbecue Meat

Tulen loimussa

nauttien

Kalan lisäksi Patakunkut Janne ja Ville kokkaavat kaikkea muutakin mahdollista ja innostavat kokeilemaan uutta.  Kalastamme eri tavoilla ja käymme tutustumassa vaikka lapin porotilaan, sorsanmetsästykseen tai kirveentakojaan. Pöytään laitetaan täysi kattaus herkkuja ja tarkat reseptit löytyvät helposti netistä.

Mogulimarkkinointi &
M-Channel

kalaruokien kuvat Timo Viljakainen

Taytetyt-sitruunat-kalaresepti-nq75z64p9

Uutta sisältöä katsojille

Patakunkku ohjelma tuo uutta ja kiinnostavaa sisältöä somemarkkinointiisi tarjoten sekä asiaa että kevyttä viihdettä. Kohderyhmä on laaja koostuen muistakin kuin kokkauksesta innostuneista. Ohjelma yhdistää mökkeilyn, retkeilyn, kalastuksen,

 matkailun, vapaa-ajan ja mielenkiintoiset vieraat ja vierailukohteet eli kaikki hyvän viihteen elementit. Osa jaksoista tulee olemaan pidempiä special-ohjelmia juhlapyhiksi. Reseptit löytyvät kuvina ja teksteinä  Patakunkku.fi sivuilta.

Ohjelman tyyli, rouhean rehellinen ja rennolla otteella, toistuu resepteissä. Niitä on helppo soveltaa oman maun ja mieltymyksen mukaan. 

Uuniperunat-kalaresepti-nq75uwx0b0s97aq8

Monikanavainen näkyvyys

Mogulikumppanit voivat ostaa monenlaista näkyvyyttä ohjelmasta ja sen ympäriltä. Tuotesijoittelu logona, puheessa tai tuotteen käyttöesittelynä. Ohjelmaan upotettu mainoskatko. Reseptisivuilta voi ostaa mainospaikan joko videolle tai kuvalle. Se voi olla myös linkki omille sivuillesi. Varsinaisen ohjelman somemarkkinointiin on tarjolla teaservideoita yleismainoksena, mogulikumppanille kokonaan suunnitellulla mainoksella tai jotain siltä väliltä, esim. omilla alkukuvilla ja spiikeillä. Mowow suunnittelee juuri sinun näköisesi kampanjan printistä, some-, radio ja tv-mainoksiin, oman budjettisi ja kohderyhmäsi mukaan valitsemillesi kanaville.

Villikalat_kuva4-445x600.jpg

Yhteismarkkinoinnista
 voimaa

Ideana on jokaisen ohjelmajakson löytyminen samalta kanavalta YouTubesta (M-Channel) Patakunkku nimellä, sekä mogulikumppanien omilla nettisivuilla olevasta videolinkistä. Ohjelman yhteyteen ei tule muiden yritysten kuin mogulien mainoksia eli takuuvarmat mainoskontaktit. Sponsroituun somemainontaan kannattaa satsa, sillä somesta katsoja houkutellaan sivuillesi, jossa hän ohjelman takia käy useammin kuin kerran, jolloin voit mainostaa muutakin. Massassa on voimaa ja katsojamäärät kertaantuvat, kun jokainen kumppani mainostaa ohjelmaa omilla somekanavillaan ja muissa medioissa. Samalla kun sinä mainostat muiden puolesta, myös sinun mainoksesi näkyy jokaisen muun hankkimilla katsojilla. Sisältömarkkinoijana saat siis huomattavasti suuremman näkyvyyden. Ohjelma, reseptit ja mainoksesi jäävät nettiin katsottavaksi useaan kertaan.

 

Kävijöitä sivuillesi

SIVUSTOLTASI PATAKUNKKU OHJELMAAN