Hanger Steak Salaatti

Valmistusaika

n. 30 min.

Erikoisruokavaliot

G, L

Ainekset

  • Hanger Steakia eli naudan pallealihaa

  • Öljyä

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Rapsakkaa salaattia

  • Kirsikkatomaattia, 3 eri väriä

  • Avomaan kurkkua

  • Brokkoliinia

  • Kevätsipulia

  • Pikkelöityä punasipulia

  • Kevätsipuli Gremolataa

  • Chilihunaja-Sinappi dressingiä

Ohje

Valmista ensin pikkelöidyt punasipulit, kevätsipuli Gremolata ja Chilihunaja-Sinappi dressing. Ohjeet löytyvät resepteistä Patakunkku.fi sivuilta.


Levitä lihoille hiukan oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Grillaa lihat medium miinuksiksi. Ota lihat vetäytymään, kääri esim sanomalehteen, pyyhkeeseen tai folioon. Jätä kääre hiukan auki, jotta kosteus pääsee pois. Grillaa sillä aikaa sipulit ja brokkoliinit isoina paloina.


Kuori avomaankurkut ja leikkaa vinottain paloiksi. Pilko salaatti ja laita lautaselle alimmaiseksi. Koko kerroksittain salaatin päälle kurkut, tomaatit, grillatut kasvikset.


Leikkaa liha suhteellisen ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi. Lisää lihat salaatin päälle. Mausta pikkelöidyillä punasipuleilla, kevätsipuli gremolatalla ja chilihunaja-sinappi dressingillä.