Patakunkku ja TMKalatalousministeri

Janne Rautio

9789511319689.jpg

Villi kalastaja Janne Rautio on intohimoinen villikalan syönnin puolestapuhuja, kalastaja, kokki ja kirjailija. Persoonallinen mies tietää mistä puhuu, rakastaa luontoa ja hyvää ruokaa. Janne ja hänen mieliaiheensa, villikalat, on kerännyt runsaasti mediahuomiota viime vuosina ja hän onkin ansaitusti saanut lisänimen 'Kalatalousministeri'. Janne Rautio on kirjoittanut Otavan julkaiseman kirjan 'Suomalaista Villikalaa',

ja seuraava kirja on tekeillä. Hän kehittelee villikalasta reseptejä myös  elintarvike-teollisuudelle, sekä pitää luentoja ja koulutuksia aiheesta. Janne on tottunut ja sujuva esiintyjä, jolta juttua riittää, välillä liikaakin, mutta se on vain positiivista.

118971246_646083326305447_88299661755967

Ohjaaja & Art Director Mika Kiiskinen

Ohjaaja Mika Kiiskinen toimii ohjelman ja siihen liittyvän markkinoinnin luovana johtajana. Kiiskinen on palkittu lukuisista mainoksistaan ja on tehnyt menestyksekästä markkinointia tunnetuille suomalaisille yrityksille. Hän on ohjannut mm. pitkän elokuvan ‘Aino’, useita lyhytelokuvia, musiikkivideoita, yrityselokuvia, radio- tv- ja nettimainoksia. Mowowilta on tulossa Kiiskisen ohjaamana muitakin sarjoja sekä pitkiä elokuvia, joihin mogulikumppaneilla on mahdollisuus ostaa mainostilaa. Patakunkun noin 20-30 min. jaksoihin ja teemaan istuukin hyvin Kiiskisen tunnelmallinen ja leffamainen kuvaus, jonka sisältö on esteettisesti viihdyttävää ja katsojia palvelevaa.

Tuottaja ja yhdyshenkilö

Kirsi Helin

Tuottaja Kirsi Helin on mogulikumppanien ja Mowowin välinen yhteyshenkilö. Hän hoitaa sopimukset, kuvausjärjestelyt, tuotesijoittelut, logistiikan jne. Mitä tahansa mieleesi tulee, voit ottaa yhteyttä. Kirsillä on pitkä kokemus yrittäjänä, niin tuotanto, tukku, kuin vähittäiskaupan puolella. Hän on ollut tuottajana mm.  sota-aikaan sijoittuvassa elokuvassa 'Aino'. Viimeisin valmistunut projekti oli Mowowin tuottama 60-luvun lopun mafiatarina ja tekeillä on mm. 1900-luvun alun rakkaustarina, sekä esituotannossa on kaksi koko illan elokuvaa. Kirsi onkin kokenut hallitsemaan ja pitämään asiat reilassa. Kuvauspaikalla hän vastaa mm. tuotesijoittelun näkymisestä ja kuulumisesta sovitulla tavalla.

IMG-20180228-WA0000-5.jpg